"De perfecte fotoshoot"

Miami Stripes

Wij zijn de Redfeet brothers,

Drie broers die samen iets moois willen neerzetten. Iets moois, iets groovys, iets wat vrolijk is, er vet uit ziet en uniek is. Zo zijn wij begonnen met het ontwerpen van zwembroeken. 

Wij zijn enorm geïnspireerd door Slim Aarons, een fotograaf die in de jaren 60 & 70 van de vorige eeuw de jetset op de foto zette.  Zijn foto's geven een heerlijk beeld van hoe het was om in die jaren op feestjes te zijn, op te gekke plekken te wonen, een zeilboot te varen, te skiën in de bergen, maar hij is het bekendst van zijn foto's van zwembaden en zwemkleding. Door het werk van Slim Aarons zijn wij op onze designs voor onze zwembroeken gekomen. 

Slim Aarons
Foto: Slim Aarons - Pool Las hadas (1974)

Wij wilden onze zwembroeken wel wat eigentijds geven, daarom hebben wij ritsen toegevoegd in alle zakken. Dan valt je telefoon of portemonnee er niet meer uit als je aan het lunchen bent, of op de fiets zit richting het strand. Verder zijn al onze zwembroeken gemaakt van 100% gerecycled polyester. Wij gebruiken de stof van REPREVE® vanwege de hoge kwaliteit en de mooie zachte afwerking. Per broek worden ongeveer 11 Plastic flessen gerecycled, wat mooi past in de huidige tijd, onze ambitie om zo duurzaam mogelijk te zijn en onze zinsspreuk: "doing good by doing what we like".

Repreve & RePack

Verder gebruiken wij een duurzame manier om onze zwembroeken te verzenden, een RePack enveloppe, een herbruikbare verpakking die tot wel 20 keer opnieuw gebruikt kan worden. Hierdoor besparen wij op kartonnen doosjes, en zit de papierbak bij jou thuis of op de hoek minder vol. Het enige wat je hoeft te doen is de lege enveloppe weer in de welbekende oranje brievenbus posten, dan wordt deze teruggestuurd schoongemaakt en kan hij nog een keer gebruikt worden, duurzaam dus.Wouter: 1,87m draagt L, Maurits: 1.94m draagt XL, Titus: 1.88 draagt L

"Al onze zwembroeken zijn gemaakt van

100% gerecycled polyester"

 

Mr. Olympia swim short Club Tropicana swim short

We starten dit eerste seizoen met veel vertrouwen maar ook met knikkende knieën, wat gaat iedereen van onze zwembroeken vinden. We hebben vier verschillende designs met allen hun eigen verhaal.

Miami Stripes is rood met witte strepen (of omgekeerd) en is door de verschillende dikte van de strepen net even anders dan een andere gestreepte zwembroek. Verder heb je in Miami het Faena hotel, waar je zo opgaat in de omgeving bij het zwembad (zoek het op, het is een prachthotel).

Mr. Olympia is onze felgele zwembroek met wit patroon, geïnspireerd op één van onze helden; Arnold Schwarzenegger. Hij had een prachtige gele slip aan als hij naar het strand ging, en er gaat een gerucht dat de kleur geel van onze zwembroek hetzelfde is als de kleur geel die Arnold droeg bij zijn eerste Mr. Olympia contest in de jaren 70.

Club Tropicana swim short

 

Club Tropicana, is wellicht wel ons meest vrolijke design. Met het bloemen patroon krijg je direct zin om een cocktail te maken en met je voeten los te gaan op de dansvloer. De donkergroene kleur is in mooi contrast met het patroon en is nu al geliefd bij onze eerste brothers. 

 

"Ocean Lovebird, het turquoise design is lekker retro en een beetje funky."

 

Ocean Lovebird, het turquoise design is lekker retro en een beetje funky. Heerlijk voor een zomer vol zon, "two shots of vodka", strand en gezelligheid. Het patroon schijnt onderwater camouflerend te werken, en was daarom vroeger al populair bij de vissers uit Kroatië. Door dit design voelt iedereen zicht direct tot je aangetrokken, ideaal voor een hete stranddag. 

Ocean Lovebird swim short Miami Stripes swim shorts

Met onze foto's willen wij ook de sfeer van de jaren 70 terugbrengen, en het gevoel van "the easy life", lekker genieten van het simpele leven. De tijd van koffie drinken met een neut erin, de tijd dat Ron Burgundy het gezicht was van het Channel 4 news team, en de tijd dat je kaasfondue in de zomer kon eten.  De foto's komen echt tot leven door het vroege zonlicht, de chemie tussen deze drie broers (onze neven), onze geweldige fotografe Merel Arnoldus en een klein beetje geluk. Zo is deze shoot to stand gekomen, en zullen deze foto's onze speerpunt zijn in onze uitingen.  

Ocean Lovebird swim short

We zijn trots op onze broeken, en kunnen niet wachten om iedereen erin te zien rondlopen of zwemmen. Geniet van het lekkere weer, de zon, het strand, je vakantie in eigen land, maar bovenal...

Swim safe brother