Jaar 2: Veel geleerd en een nieuwe collectie!

Nieuwe broeken, zelfde brothers

In 2021 gaan we door; nieuwe designs, een nieuw shirt en nieuwe details en op onze broeken. Nog steeds zijn ze gemaakt van de duurzame stof van Repreve, nog steeds worden ze duurzaam verzonden en nog steeds hebben ze zakken met ritsen.

Maar er is ook een boel aangepast, zo hebben onze broeken een nieuwe pasvorm waardoor de broeken nog beter zitten en ze er nog chiquer uitzien. Verder hebben we nieuwe koord eindjes, nieuwe ritsen, nieuwe patroontjes, een nieuw lusje om je zonnebril aan te hangen en een verbeterde afwerking.

3 brothers, new collection!

Maurits: 1.94m draagt L, Wouter: 1,87m draagt M, Titus: 1.88 draagt M

Zoals gezegd hebben we nieuwe designs en ook dit jaar zijn ze geïnspireerd op de jaren 70. We houden van vrolijke printjes, chique printjes, verfijnde printjes maar ook uitgesproken printjes. En elke keer vragen wij ons af: Past deze zwembroek in het jetset leven wat Slim Aarons vastlegt op zijn prachtige foto's? Zo zijn wij uiteindelijk op de volgende vier nieuwe designs gekomen.

"This short is all about a sexy bass-line and getting the rockband going!"

Floyd Pepper: De meest kleurrijke broek van alle designs. Deze oranje rood roze broek heeft een gouden circle design waardoor de kleuren er vanaf knallen. De naam en de kleuren zijn geïnspireerd op een muppet! Als je de naam opzoekt zal je begrijpen wat wij bedoelen ;). 

Floyd Pepper Detail Floyd Pepper patroon

 (Sgt.) Floyd pepper, giving some color to your life. Every man(or muppet) can wear this mesmerizing pattern made with a golden circle design. This short is all about a sexy bass-line and getting the rockband going!

"Don’t underestimate it, it’s so much more than just one look!"

Blue Steel: Dit is het stoerste patroon van de vier. Een subtiel patroon op een mooie donkerblauwe zwembroek. Sommige zeggen dat het iets weg heeft van een cactus of een bepaalde Pokémon... Maar eigenlijk is deze broek geïnspireerd op de bekendste look van Derek Zoolander "Blue Steel". Want iedereen die deze zwembroek draagt zal er uitzien als een model ;). 

Blue steel 

Blue Steel, This contemporary design is inspired by one of the biggest fashion icons of this decennia. It took Derek a few years to develop his number one trademark: ‘Blue Steel’. So, don’t underestimate it, it’s so much more than just one look!

"Your life got flipped-turned upside down"

Bel Air: Dit is een nieuwe kleur groen waar wij heel blij mee zijn! Deze groene zwembroek met het schuine witte regenpatroon is een top kleur voor de zomer en zou zeker niet misstaan op de stranden van Los Angeles. De naam heeft deze zwembroek te danken aan een andere mooi wijk in LA waar een iconische serie is opgenomen: The Fresh Prince of Bel Air!

Bel Air zwembroek

Bel air:
Now, this is a story all about how
Your life got flipped-turned upside down
And I liked to take a minute
Just sit right there
I'll tell you how you became the owner of swim short called Bel Air.

"With this short and matching shirt it is possible to blend in in the beachy surroundings "

Last but not least hebben wij een primeur! We hebben een zwembroek ontworpen met matchend bloesje. Deze zwembroek noemen wij de Polar Bear, en met deze hele outfit val je extra op, of blend je juist helemaal in op een 70's cocktail party! 

Polar Bear

Polar Bear, looking snowy fresh for summer. This bathing trousers is inspired by the big and mighty polar bear, but with our fresh Redfeet take on it. With this short and matching shirt it is possible to blend in in the beachy surroundings and hunt down some tasty cocktails.

Ook dit jaar hebben wij weer een super mooie shoot weten neer te zetten in de foto studio bij Tomek Dersu Aaron en in Het Arsenaal in Naarden. Onze fotograaf Merel Arnoldus heeft de foto's in Naarden gemaakt. We hebben zelfs foto's op Bali gemaakt met de hulp van Sabrina Schmid. Dus houd het allemaal in de gaten want er staat een mooie zomer voor de deur. 


Brothers Schaak foto 

"Stay safe and swim safe brothers & sisters"

 

Redfeet brothers signing off