Tour de Broer

Wij komen je nieuwe zwembroek persoonlijk op de fiets brengen!

Wat is nou een leukere manier om je zwembroek te ontvangen dan persoonlijk afgeleverd door één van de Redfeet Brothers?!

Wij versturen onze zwembroeken in een Re-Pack. Een felgele envelop die meerdere malen gebruikt kan worden, wel zo duurzaam. Om de verzending nog duurzamer te maken komen we jouw zwembroek in Amsterdam en in Utrecht op de fiets brengen!  Ben je thuis? Dan maken we graag een praatje en vertellen we je alles wat je wilt weten over ons merk.

Amsterdam – Michiel

Hoi! Ik ben Michiel. Als je in Amsterdam woont is de kans groot dat ik je broek persoonlijk kom brengen. Ik heb veel passie voor onze onderneming en zet alles op alles om het een succes te laten worden. Het opzetten van een onderneming kost veel tijd en toewijding. Dat heb ik er zeker voor over, daarom kom ik graag bij je langs om je zwembroek bij je af te leveren.

Michiel Redfeet brothers

Utrecht - Floris

Hoi, ik ben Floris! De oudste van de drie, en de langste. Ik zit vol energie en creativiteit, dit zie je terug in de broeken. Ik ben mega trots op wat we hebben neergezet met zijn drieën. We denken overal over na, soms zelfs te veel. Vaak kan ik het dan niet laten om ergens een grapje in te verwerken. 

Utrecht – Hessel

Ik ben Hessel. Ik kom je broek graag persoonlijk langs brengen, en maak graag kennis met je. Ik vind het leuk om te zien wie onze zwembroeken kopen en beantwoord graag alle vragen. We steken veel tijd in ons bedrijf, allemaal om mensen een geweldige zwembroek te kunnen bezorgen. Het trots kunnen overhandigen van onze zwembroeken aan klanten is één van de mooiste ervaringen.